foto

David Verrey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Leningrad
2006 Rok '66
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
1997 Supply & Demand (TV film)

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Třetí světová válka (S01E05)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Jenom sympaťáci... (S08E08)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Knightmare (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace