foto

Götz Olaf Rausch

  • nar. 30.6.1921
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 30.9.1992 (71 let)
    Bad Kissingen, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 1+1=3
1976 Rosaura kam um zehn (TV film)
Seniorenschweiz (TV film)
1972 Geheimagenten (TV film)
Land (TV film)
1970 Da bewegt sich doch noch was (studentský film)
Erschwerte Möglichkeit der Konzentration (TV film)
Warum ist es am Rhein so schön? (TV film)
1969 Tausendundeine Nacht
1968 Die fremde Frau und der Mann unterm Bett (TV film)
1967 Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
1966 Caligula (TV film)
Der Glückstopf (TV film)
Der Zauberer Gottes (TV film)
Judith
1965 Judith (TV film)
Nemo taucht auf (TV film)
Tatort (TV film)
1964 Martyrium des Peter O'Hey, Das (TV film)
Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film)
1963 Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
Einer unter ihnen (TV film)
1962 Der kleine Lord (TV film)
1957 Robinson nesmí zemřít

TV seriály

1989 Josef Filser (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky