foto

David Sheehan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Northangerské opatství (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Hledá se nová královna (S03E06)
2003 The Clinic (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace