foto

David Sheehan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Northangerské opatství (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Search for a New Queen (S03E06)
2003 The Clinic (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace