foto

David Sheehan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Northangerské opatství (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace