foto

Edward Dogliani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Scintilla
2012 Full Firearms

TV seriály

2019 Otec Brown (TV seriál)
The Blood of the Anarchists (S07E08)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2014 Siblings (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace