foto

Edward Dogliani

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Scintilla
2012 Full Firearms

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2014 Siblings (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace