foto

Stephen Swift

  • nar. 22.12.1973 (43 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Les Dennis (S01E04)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace