foto

Kieran Cunningham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Smrt po internetu
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
2006 Street, The (TV seriál)
2005 Hollyoaks: Let Loose (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace