foto

Dirk Heinrichs

  • nar. 14.3.1965 (54 let)
    Leverkusen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
V zápalu hry
2015 Vertraue mir (TV film)
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
2011 Záhada Severního moře (TV film)
2009 Kopf oder Zahl
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Die Sitte - In flagranti (TV film)
Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Die Sitte - Süchtig (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2005 Klaun
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
Die Sitte - Diskretion garantiert (TV film)
Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
V (römisch Nr. 5)
1999 Řekni to květinami (TV film)
1998 Helden und andere Feiglinge
1997 Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
1996 Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
1995 Krutá dvojčata (TV film)

TV seriály

2005 LiebesLeben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgetaucht (S05E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Osobní statečnost (S09E13)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tag X - Mein Leben danach (TV seriál) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace