foto

Patrick O'Kane

  • nar. 1965
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Good Vibrations
2009 Chodící mrtví
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
Vymítač ďábla: Zrození
2003 Holy Cross (TV film)
Oktanový kult
Ukrást Rembrandta
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
2000 Když obloha padá
1999 Perdie
Rap at the Door, A
1998 Wonderful World
1997 Sunset Heights

TV seriály

2016 The Secret (TV seriál)
2014 Jamaica Inn (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 The Fall (TV seriál)
My Adventurous Song (S01E04)
Borgiové (TV seriál)
Vlk a beránek (S03E05)
Ořechový bál (S03E04)
2012 Borgiové (TV seriál)
Toulaví psi (S02E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Rides (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace