foto

Julio Oscar Mechoso

  • nar. 31.5.1955 (62 let)
    Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inheritance
2016 Rules Don't Apply
2014 Dort
Last Weekend
The Forger
2012 A Dark Truth
Grázlové z vidlákova
2011 Justice for Natalee Holloway (TV film)
Magic City Memoirs
Za tabulí (TV film)
2010 Honba za klenotem Eldorada (TV film)
2009 Leváci
Station, The (TV film)
2007 Bobby Z
Grindhouse: Planeta Teror
Krok správným směrem
Oběť: Lovec krve
The Go-Getter
2006 Malá Miss Sunshine
Panna z Juarezu
2005 Good Cop, Bad Cop
Legenda o Zorrovi
Legendy z Dogtownu
Ztracené město
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2003 Simple Choice, A
Tenkrát v Mexiku
2002 Ken Park
Pumpkin
Telefonní budka
Vražedné tango
2001 Jurský park 3
Před svatbou ne!
Sex, pochoutky a romantika
2000 Krása divokých koní
Otcova muka (TV film)
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1999 Modrý blesk
Molly
Virus
Virus
1998 Krippendorfův kmen
Nebezpečné podezření (TV film)
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Město šílenců
Než jsme se našli
Past
1996 Bílá smršť
1995 Mizerové
Výbušná lovestory
Zooman (TV film)
1994 Milión k jedné
Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
Policejní odznak
Strážce moudrosti (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
Zhasnutá světla
1992 Hračky
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
Tajná mise
1990 Vnitřní záležitosti
1988 Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach
Výkupné (TV film)
1986 Malý navigátor
1983 Guaguasi

TV seriály

2016 Swedish Dicks (TV seriál)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
There Will Be Blood (S02E09)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Cuba Libre (S02E15)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Bozemská reakce (S03E13)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
2007 Cane (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace