foto

Michael Shelford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mortdecai: Grandiózní případ

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Windsor (S01E03)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Ulička trestu (S03E03)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace