foto

Cliff Barry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher - Ein einziger Kuss (TV film)
2002 Ve službách gangstera
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
2000 Muž, který plakal

TV seriály

2015 Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
Ulička trestu (S03E03)
2011 Injustice (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2004 The Brief (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Wasteland (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Televize Kryton (S08E05)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1987 Knightmare (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace