foto

Claude-Oliver Rudolph

  • nar. 30.11.1956 (62 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alice - The Darkest Hour
Zersetzt - Ein Fall für Dr. Abel (TV film)
2016 Makej, kovboji!
Tal der Skorpione
2013 Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
2012 Robin Hood: Ghosts of Sherwood
2011 Fahr zur Hölle
Gegengerade - 20359 St. Pauli
2009 Cargo
Chaostage - We Are Punks!
Kopf oder Zahl
2003 Dirty Sky
Smrtelné nebezpečí (TV film)
Tučňák Amundsen (TV film)
2001 Club des chômeurs, Le
Der Verleger (TV film)
1999 Jeden svět nestačí
Strach v mém srdci (TV film)
1998 Liebe mich bis in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
Tři poštovní lupiči
1997 Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
Linka smrti
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
In uns die Hölle (TV film)
1994 Tatort - Singvogel (TV film)
1992 Mit tödlicher Sicherheit (TV film)
1990 Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
1988 Angriff, Der
Herbstmilch
Stimme, Die
1987 Kinder aus Stein (TV film)
1986 Blinde Leidenschaft
Die Reise
1985 Alpha City
1983 Hure (studentský film)
Vom anderen Stern (TV film)
1982 Ungleicher Lohn (TV film)
1981 Operation Leo
Ponorka
Strommberg - Die letzte Nacht (TV film)
1980 Palermo nebo Wolfsburg
Tatort - Herzjagd (TV film)

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
2011 Ijon Tichy: Raumpilot (TV seriál)
Das Erinnerungsstück (S02E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Echte Profis (S02E06)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Felix - Ein Freund fürs Leben (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Laura und Luis (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hans im Glück (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
Ponorka (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2017 Stars im Spiegel - Sag mir, wie ich bin! (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
hallo hessen (TV pořad)
2000 U3000 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace