foto

Jamie Michie

  • nar. 1977
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hector
Píseň západu slunce
V srdci moře
2014 Chavez
2013 Sobecký obr
Wee Man, The
2010 Route Irish
2008 New Town Killers

TV seriály

2016 Borderline (TV seriál)
2015 Humans (TV seriál)
Episode #1.8 (S01E08)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Cesta vzhůru (S03E06)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda nevinnosti (S15E02)
2011 Chickens (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Sraz spolupracovníků (S02E01)
M.I.High (TV seriál)
Skins (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace