foto

Kenneth Hadley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 High Rise
2014 Paddington
2012 Dovolenkáři
2008 Spřízněná duše
2007 Nalomené vztahy (TV film)
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Spojeni navždy
2004 Život a smrt Petera Sellerse
2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
Nečistá hra
Stahující se mračna (TV film)
2000 Nasty Neighbours
1999 Alchymisté (TV film)
Páté přes deváté
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
1993 Špatné chování
1991 V podezření

TV seriály

2013 Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
2007 Pět dní (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 The Locksmith (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Červený trpaslík (TV seriál)
Roztavení (S04E06)
1989 Haf! (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Bodie se mstí (S04E02)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace