foto

Martin Milner

  • nar. 28.12.1931
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 6.9.2015 (83 let)
    Carlsbad, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Nashville Beat (TV film)
1983 Prime Times (TV film)
1981 The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
Seekers, The (TV film)
1978 Little Mo (TV film)
1977 SST: Death Flight (TV film)
1976 Záplava (TV film)
1975 Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 Větrná smršť (TV film)
1973 Runaway! (TV film)
1972 Emergency! (TV film)
1968 Three Guns for Texas
1967 Sullivan's Empire (TV film)
Údolí panenek
1966 Ski Fever
1965 Memorandum for a Spy (TV film)
Starr, First Baseman (TV film)
Zebra in the Kitchen
1960 13 Ghosts
Sex Kittens Go to College
The Private Lives of Adam and Eve
1959 Nátlak
1958 Marjorie Morningstar
Too Much, Too Soon
1957 Man Afraid
Přestřelka u ohrady O.K.
Sladká vůně úspěchu
Žena, která všechno ví
1956 Navy Wife
On the Threshold of Space
Pillars of the Sky
Screaming Eagles
1955 Francis in the Navy
Pan Roberts
Pete Kelly's Blues
The Long Gray Line
1954 Vražda na objednávku
1953 Last of the Comanches
Místo určení: Gobi
1952 Battle Zone
Belles on Their Toes
Captive City, The
My Wife's Best Friend
Springfieldka
Torpedo Alley
1951 Fighting Coast Guard
I Want You
Operace Pacifik
1950 Jsi opravdu naše
Louisa
Samurajové útočí
1949 V píscích Iwo Šimy
1948 The Wreck of the Hesperus
1947 Life with Father

TV seriály

1990 MacGyver (TV seriál)
Cesta na druhý břeh (S05E21)
1988 MacGyver (TV seriál)
Tenký led (S03E13)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mirror Image (S01E21)
1953 The Life of Riley (TV seriál)
1950 The Stu Erwin Show (TV seriál)

Dokumentární

2005 James Dean: Forever Young

TV pořady

1974 Tattletales (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The 13th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace