foto

Ciaran O'Grady

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Legionnaire's Trail
2013 The Crown and the Dragon
2012 A Christmas Carol
2011 Dawn of the Dragonslayer
2008 Anton

TV seriály

2020 Cold Courage (TV seriál)
Puhdas iho (E01)
2019 Krypton (TV seriál)
Will To Power (S02E03)
2015 Vikingové (TV seriál)
Obrat (S03E09)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Ripper Street (TV seriál)
A Man of My Company (S01E07)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Problematická reformace (S03E05)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky