foto

Ciaran O'Grady

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Crown and the Dragon
2012 A Christmas Carol
2011 Dawn of the Dragonslayer
2008 Anton

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Will To Power (S02E03)
2015 Vikingové (TV seriál)
Obrat (S03E09)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Ripper Street (TV seriál)
A Man of My Company (S01E07)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Problematická reformace (S03E05)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace