foto

Antoine Monot Jr.

  • nar. 22.6.1975 (44 let)
    Rheinbach, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 TKKG
2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
2017 Lommbock
Montrak
2016 Stadtlandliebe
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
Taxi
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Lola na Hrášku
Who am I - žádný systém není bezpečný
2013 Antilopen
Kaiserschmarrn AT
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Ali-Baba und die 40 Räuber (TV film)
Finn und der Weg zum Himmel (TV film)
Ochránce
2011 Almanya - vítejte v Německu
Faust
Hindenburg (TV film)
Resturlaub
Rookie - Fast platt (TV film)
Tatort - Das Dorf (TV film)
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Blond bringt nix (TV film)
Der Grosse Kater
Haltet die Welt an (TV film)
Jindřich IV. Navarrský
Nemocniční piráti
Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
Wo es weh tut
2009 Mužská srdce
Ráj na západě
Räuberinnen
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
2007 Bis zum Ellenbogen
Scénář lásky (TV film)
2006 Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat, Die (TV film)
Schwere Jungs
2005 Blackout Journey
Die Bullenbraut (TV film)
Die blaue Grenze
Prinz und Paparazzi (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
2003 Eierdiebe
Jak opustit bývalého přítele (TV film)
Mädchen Nr. 1 (TV film)
Solo ohne Ende
2002 Alles getürkt! (TV film)
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Ladies and Gentleman
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
Experiment
Lammbock - Alles in Handarbeit
Na druhém konci duhy (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Wolfsheim (TV film)
1999 Der Grosse Bagarozy
Gigantický
La Guerre dans le Haut Pays
Südsee, eigene Insel
Walter Tell
1998 Lonny, der Aufsteiger (TV film)
1997 Zpověď (TV film)
Zweite Hand, Die
1995 Tatort - Rückfällig (TV film)
1994 Tschäss
1992 Kinder der Landstraße

TV seriály

2016 Pregau (TV seriál)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Maja (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2005 Die Abstauber - Herrenjahre sind keine Lehrjahre (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Biggi (TV seriál)
1994 Fascht e Familie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kruh

Host

TV pořady

2018 Die versteckte Kamera 2018 - Prominent reingelegt! (TV pořad)
Dingsda (TV pořad)
2017 Duell der Stars - Die SAT.1-Promiarena (TV pořad)
Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Knallerkerle (TV pořad)
So tickt der Mensch (TV pořad)
2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Prankenstein (TV pořad)
Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Habe die Ehre (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace