foto

Benito Mussolini

  • nar. 29.7.1883
    Predappio, Romagna, Itálie
  • zem. 28.4.1945 (61 let)
    Giulino di Mezzegra, Lake Como, Itálie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice - a.z.
1995 Královská ryba (TV film) - a.z.
1991 Chladný měsíc - a.z.
1988 Klenotníkův obchod - a.z.
1977 Zvláštní den - a.z.
1976 Orel přistál - a.z.
1975 Píseň o harmonice - a.z.
1974 Poslední dny Mussoliniho - a.z.
1970 Zahrada Finzi-Continiů - a.z.
1969 Blázni ve válce - a.z.
The Extraordinary Seaman - a.z.

Galerie (15)

do profilu filmu >>