foto

Alix Poisson

  • nar. 27.11.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 L'enfant que je n'attendais pas (TV film)
2018 Budapest
Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2013 Mr. Morgans letzte Liebe
Zamini
2012 Záhadné zmizení (TV film)
2009 Galimatyáš
Znovu vstaň
2006 Des gens dans mon lit

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
další epizody (8)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Huit (E08)
Épisode Sept (E07)
Épisode Six (E06)
další epizody (8)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Devatero řemesel, desátá móda (S02E02)
Děti říkají pravdu (S02E01)
2013 Parents mode d'emploi (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)

Dokumentární

2009 L'Affaire Courjault (TV film)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky