foto

Alix Poisson

  • nar. 27.11.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mon cousin
Parents d'élèves
2019 L'enfant que je n'attendais pas (TV film)
2018 Budapest
Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2017 Nos enfants
2013 Mr. Morgans letzte Liebe
Zamini
2012 Záhadné zmizení (TV film)
2009 Galimatyáš
Znovu vstaň
2006 Des gens dans mon lit

TV seriály

2020 Laetitia (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
další epizody (8)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Huit (E08)
Épisode Sept (E07)
Épisode Six (E06)
další epizody (8)
Parents mode d'emploi (TV seriál)
Episode 99 (S04E99)
Episode 98 (S04E98)
Episode 97 (S04E97)
další epizody (110)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
Parents mode d'emploi (TV seriál)
Avec le temps (S03E80)
Partir un jour (S03E79)
Calinothérapie (S03E78)
další epizody (172)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Devatero řemesel, desátá móda (S02E02)
Děti říkají pravdu (S02E01)
2013 Parents mode d'emploi (TV seriál)
Cartable (S01E40)
Salle à manger (S01E39)
Le Mot d'excuse (S01E38)
další epizody (40)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)

Dokumentární

2009 L'Affaire Courjault (TV film)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky