foto

Herbert Trattnigg

  • nar. 13.12.1955 (62 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
2015 Stralsund – Es ist nie vorbei (TV film)
2012 Osud jménem Tsunami (TV film)
Tatort - Borowski und der freie Fall (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
2008 Monogamie für Anfänger (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Tatort - Todesbrücke (TV film)
2003 Holíci (TV film)
2001 Ve sněhu (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
1996 Helden haben's schwer (TV film)
1994 1945 (TV film)
1991 Café de l'union
1985 Místo činu - Osudná nejistota (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Always Afternoon (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Dvojitý risk (S04E03)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace