foto

David Hoflin

  • nar. 25.2.1979 (39 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Když se zrodí láska (TV film)
2006 Stranded
2003 Plavat proti proudu
1992 Příjemné mrazení (TV film)
1991 Smrt v Brunswicku
1989 Celia
1988 Výkřik ve tmě

TV seriály

2018 God Friended Me (TV seriál)
17 Years (E11)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
Dark Sky (S04E08)
The Wine of Youth (S04E06)
další epizody (6)
2017 Ničemové (TV seriál)
Xtabai (E02)
Supergirl (TV seriál)
Alex (S02E19)
Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (E10)
Quicksand (E09)
Playing House (E08)
další epizody (9)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Poslední pomazání (S05E21)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (7)
Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Pilot (E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Popel (S05E16)
Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
Dark Dynasty (S10E21)
2014 Crossbones (TV seriál)
Blackbeard (E09)
Crossbones (E08)
Beggarman (E07)
další epizody (9)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Alchemy (S08E20)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Garrett Stillman (E12)
Sonny Burnett (E09)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Doteky osudu (TV seriál)
The Beauty Inside (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nervový otřes 2/2 (S10E07)
Nervový otřes 1/2 (S10E06)
2011 RCVR (TV seriál)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
2001 Head Start (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
1992 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace