foto

Harry Robertson

  • nar. 19.11.1932
    Elgin, Moray, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 17.1.1996 (63 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1987 Jana a zapomenuté město
1983 Prisoners of the Lost Universe (TV film)
1980 Boy Who Never Was, The (TV film)
Hawk mstitel

TV seriály

1992 Virtual Murder (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Prisoners of the Lost Universe (TV film)
1980 Boy Who Never Was, The (TV film)
Hawk mstitel
1979 Electric Eskimo

TV seriály

1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

1958 Oh Boy! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky