foto

Willi Schneider

  • nar. 5.8.1905
    Kolín nad Rýnem, Německá říše
  • zem. 12.1.1989 (83 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Warum ist es am Rhein so schön? (TV film)
1961 Musik ist Trumpf
1954 Das ideale Brautpaar
1952 Wenn abends die Heide träumt

TV seriály

1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1973 Unser Dorf (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1974 Anneliese Rothenberger gibt sich die Ehre (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
1964 Die fröhliche Weinrunde (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace