foto

Martin Walsh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Writers Retreat
2013 The Crash (TV film)
2011 Eric & Ernie (TV film)
2007 Britz (TV film)
2005 Commander: Blackdog, The (TV film)
Last Rights (TV film)
2003 Velitelka (TV film)
2002 Blood Strangers (TV film)
1997 Woodlanders, The
1996 Beautiful Thing

TV seriály

2015 Midwinter of the Spirit (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Dva meče (S04E01)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
2011 Monroe (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
Paradise Heights (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace