foto

Christian Bergmann

  • nar. 1970

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2016 All Inclusive - Eine Inklusive Komödie
2013 Tore tančí
2012 Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2010 Haltet die Welt an (TV film)
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
2001 Mušketýr

TV seriály

2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky