foto

Monika Barth

  • nar. 1945
    Osterburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Happy Burnout
2014 Stille Nächte (TV film)
2012 Život není med
2011 Vyhoření
2008 Místo činu: Smrt mezi zahrádkáři (TV film)
2006 Mutterglück (TV film)
2000 Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1994 Der Gute Merbach (TV film)
1993 W.P.Anders - Jugendgerichtshelfer

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Kellerkind (S05E07)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Car a tesař (S02E06)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankgeheimnis (S08E02)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Ottifanten (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Familien-Bande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky