foto

Horst Schäfer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
1999 E-m@il an Gott (TV film)

TV seriály

1997 Verschollen in Thailand (TV seriál)
1996 Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 E-m@il an Gott (TV film)
1997 Coming In (TV film)
1993 Todesreigen (TV film)
1987 Löhners Paula (TV film)
1986 Polenweiher, Der
1985 Kolp
1976 Cesta do nicoty (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
1972 Die Moral der Ruth Halbfass
1970 Der Sohn des Cotopaxi (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)
1965 Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
1964 Reizende Leute (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)

TV seriály

1981 Případ pro dva (TV seriál)
1974 Erlesenes (TV seriál)
15 Schritte Distanz (S01E22)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky