foto

Richard Buick

  • nar. 17.8.1976 (40 let)
    Ballymena, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ztracené město Z
2015 A Christmas Star
We're Doomed! The Dad's Army Story (TV film)
2014 Drákula: Neznámá legenda

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
2014 The Fall (TV seriál)
These Troublesome Disguises (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Lev a růže (S04E02)
2012 Line of Duty (TV seriál)

Dokumentární

2015 Já jsem Belfast
Lusitania: 18 minut, které otřásly světem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace