foto

Lu Corfield

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Firecracker
2012 Žena v černém
2011 Random (TV film)
2008 Spalující vášeň (TV film)

TV seriály

2016 Crazyhead (TV seriál)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Man Down (TV seriál)
Quick Cuts (TV seriál)
The Dumping Ground (TV seriál)
The Wrong Mans (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Threesome (TV seriál)
2010 Rev. (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace