foto

Emilio Doorgasingh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krish and Lee
2013 Red 2
2012 Apostle Peter and the Last Supper
2010 Pimp
2007 Extraordinary Rendition
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Království nebeské
1998 Guru in Seven

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Crime and Punishment (S19E02)
2015 The Royals (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Přísežník (S04E04)
Zbaveni okovů (S04E03)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hannibal (TV film)
2002 Odhalení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace