foto

Jodie Leslie Ahlborn

  • nar. 8.11.1980 (40 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Neben meinem Bruder
Zeitfenster (studentský film)
2010 Die Auflehnung (TV film)
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2007 Strip Mind

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Klaus (S17E05)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Ein schmaler Grat (S03E18)
Verborgene Wahrheiten (S03E17)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Na útesu (S02E01)
2011 Láska u fjordu (TV seriál)
Návrat domů (E03)
Policie Hamburk (TV seriál)
Männer sind Schweine (S05E21)
Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Rozdělené cesty (S02E07)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky