foto

Philip Philmar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Hoarder
2013 Jack a obři
2012 Bídníci
John Carter: Mezi dvěma světy
2010 Bibliotheque Pascal
2008 Barva kouzel (TV film)
2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
2005 Karlík a továrna na čokoládu
1999 Johanka z Arku
The New Adventures of Pinocchio

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 The Crown (TV seriál)
Hyde Park Corner (S01E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Přísežník (S04E04)
1995 Julia Jekyll and Harriet Hyde (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Po stopách ztracených uměleckých děl (TV seriál)

TV pořady

1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace