foto

Silvan-Pierre Leirich

  • nar. 21.11.1960 (57 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Saniyes Lust (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
2000 Pfundskerl - In bester Gesellschaft, Der (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
St. Pauli Nacht
Starkes Team - Der letzte Kampf, Ein (TV film)
1998 Der Campus
Ein Engel schlägt zurück (TV film)
Eine ungehorsame Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1997 Benny allein gegen alle (TV film)
Ein Schloß für Rita (TV film)
1996 Römisches Intermezzo (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Kalifornische Quartett, Das (TV film)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
Pumuckl und der blaue Klabauter
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
Neptun und Isolde (TV film)
Růže pro Afriku (TV film)
1988 Unter Freunden

TV seriály

2008 Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S13E06)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace