foto

Hugues Ryffel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Na jih od mraků
1999 Berlin-Cinema
1998 Requiem
1989 Žena z Rose Hillu
1987 Motten im Licht
1984 Air du crime, L'

Dokumentární

1996 Mikrokosmos
1991 Gesichter der Schweiz (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace