foto

Oswald Döpke

  • nar. 26.6.1923
    Eldagsen, Hessen, Německá říše
  • zem. 5.7.2011 (88 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
1986 Am Morgen meines Todes (TV film)
1983 Falle, Die (TV film)
1981 Kinder (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1980 Der Thronfolger (TV film)
1979 Nathan, der Weise (TV film)
1978 Lamm des Armen, Das (TV film)
Wunnigel (TV film)
1976 Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
Timon von Athen (TV film)
1975 Flirt von gestern (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1974 Neugierig wie ein Kind (TV film)
1973 Liebe leidet mit Lust (TV film)
Rückstände
Tod auf der Themse (TV film)
1972 Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Deutsche Novelle (TV film)
Fall für Goron, Ein (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
Die Anarchisten (TV film)
Iwanow (TV film)
1970 Der Nagel (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Mond über dem Fluß (TV film)
Seltsames Zwischenspiel (TV film)
1968 Die fremde Frau und der Mann unterm Bett (TV film)
1967 Die Letzten (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
König Ödipus (TV film)
Phädra (TV film)
1966 Die Welt des Wassers (TV film)
Im Jahre Neun (TV film)
Johannisnacht (TV film)
Judith
1965 Keine Angst vor der Hölle?
Yerma (TV film)
1964 Elektra (TV film)
1962 Bluthochzeit
Porträt einer Madonna (TV film)
1951 Eden End (TV film)

TV seriály

1993 Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1991 Mit List und Krücke (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
1973 Tod auf der Themse (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
1966 Im Jahre Neun (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Lamm des Armen, Das (TV film)
1970 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1967 König Ödipus (TV film)
Phädra (TV film)
1964 Elektra (TV film)

Host

TV pořady

1970 ZDF Werkstatt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky