foto

Tecuja Oiši

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Sumaho o otošita dake na no ni: Toraware no sacudžinki
2018 Sumaho o otošita dake nano ni
2017 Mugen no džúnin
Zenigata Keibu (TV film)
2016 Mars: Tada, Kimi o Aišiteru
2015 Oedo Jikenchô Bimi de Sôrô (TV film)
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
2011 Dog X Police
2010 Beck
2009 Higandžima
MW
2008 252 Seizonsha ari: Episode ZERO (TV film)
2007 Mayonaka no March (TV film)
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
XX (ekusu kurosu): makyô densetsu
2006 Zápisník smrti
Zápisník smrti: Poslední jméno
2002 Masuuruhiito
1999 Second Chance

TV seriály

2021 Ao no school police: Gakkónai keisacu – Šimada Rjúhei (TV seriál)
Konno Bin suspense: Keišičó kjókóhan-gakari – Higuči Akira (TV seriál)
2018 Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
Zenigata Keibu (TV seriál)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
MARS~ Tada, Kimi wo Aishteiru~ (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Piece (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
2009 Meitantei no okite (TV seriál)
2008 Purizunâ (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2005 Chakushin ari (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
2003 Kunimitsu no Matsuri (TV seriál)
2002 Taiho šičauzo (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
2000 Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
Virtual Girl (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Psychometrer Eiji (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky