foto

Haruka Abe

  • nar. 8.1.1985 (35 let)
    Nerima, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Snake Eyes
2019 Dead Unicorns
She's Just a Shadow
2017 Aliceville
2016 Noční směna
2015 After the World Ended
Cyberbully (TV film)
Tokyo 70
2014 Nůž, který mě zabil
Scopia Effect, The
2013 47 róninů
Lásky čas
2012 The Outsider: A Looper's Story
2010 Stanley Pickle
2009 Shell Shock
2008 The Things I Haven't Told You (TV film)

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
Wait a Minute, Then Who Was That on the Ladder? (E04)
2019 Giri / Haji (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Kiss Me First (TV seriál)
You Can Never Go Home (E06)
The Witch Is Coming (E05)
Off the Rails (E03)
další epizody (5)
Stath Lets Flats (TV seriál)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
Science and Magic (E04)
2016 Zapped (TV seriál)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Cuffs (TV seriál)
Život s modelkami (TV seriál)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
2012 My Phone Genie (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Clean Bandit feat. Jess Glynne - Rather Be (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky