foto

Lee Ross

  • nar. 1971
    Luton, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farming
2017 Bikini Blue
2016 Dusty and Me
ID2: Shadwell Army
2015 Containment
2014 Úsvit planety opic
2013 Noční jízda
2012 Titanic (TV film)
2010 Centurion
2009 Mojžíš Jones (TV film)
Suicide Man
2006 The Family Man (TV film)
2005 Góóól!
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2000 Jump
Tajný spolek
1999 Dockers (TV film)
Dropouts
Five Seconds to Spare
Historky z metra (TV film)
Makléř
Nezkrotná touha
1998 Jenom láska (TV film)
Vigo
1997 Metroland
Øen i Fuglegaden
1996 Anglický pacient
Hard Men
Tajnosti a lži
1995 Inkognito
1994 Crane, The
1992 Vina (TV film)
1991 Buddy's Song
Work! (TV film)

TV seriály

2017 White Gold (TV seriál)
The Secret Of Sales (S01E06)
Smell the Weakness (S01E05)
Close Encounters (S01E03)
další epizody (4)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Southcliffe (TV seriál)
Sorrow's Child (E03)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Kletba černé skvrny (S06E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nový úsvit (S14E05)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Robin Hood (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Last Gamble (S01E06)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1993 Westbeach (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Dodger, Bonzo and the Rest (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace