foto

Tristano Casanova

  • nar. 13.10.1983 (36 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
2004 Letní bouře
Stärker als der Tod (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
2002 Verlorenes Land (TV film)
2001 Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Die Nacht der Engel (TV film)
Půjčka za život (TV film)

TV seriály

2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinný gang (S07E08)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky