foto

Billy Postlethwaite

  • nar. 1989
    Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1917
2018 The Madness of George III
Tomb Raider
2017 Amazon Adventure
2015 Bez možnosti úniku
2013 Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
1:23:45 (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Ledová past (S07E05)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Dračí kámen (S07E01)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky