foto

Grahame Fox

  • nar. Cardiff, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Heretiks
2015 Molly Moonová
2013 Judas Ghost
Vášeň mezi řádky
Životní šance
2011 Stormhouse
2007 Outlanders
2006 Vampire Diary
2003 Blind Spot, The
1996 Darklands
1992 Runner, The

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Harvest (S04E04)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Abbadon (S03E02)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Sons of Liberty (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
By Any Means (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2008 Merlin (TV seriál)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
2003 Hardware (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Respectable Trade, A (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace