foto

Gerhard Schmidt

  • nar. 1941
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Berlin ´36
2007 Die Katze (TV film)
2006 Elita armády
2004 Boj o plošinu
Modrá metalíza
2003 Péčko pro začátečníky
Sázkaři
2002 Blázni k pronajmutí
Dina
Plnou parou vzad!
Souboj o vše (TV film)
Tajemství sexu
2001 Amerikana
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (TV film)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)
2000 20.13, Nezabiješ (TV film)
Špinavá hra (TV film)
1999 Alles Bob!
Velká věc (TV film)
Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 O jeden hřích navíc (TV film)
Půlnoční let (TV film)
Čínský sen
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Barracuda
Davids Rache (TV film)
Stav nouze
1996 Můj přítel Joe
Passion du docteur Bergh, La (TV film)
1995 Kroky vraha (TV film)
1994 Vypráskaný Jemmy (TV film)
1993 Neues Deutschland (TV film)
Polski Crash (TV film)
1992 Cry in the Night, A (TV film)
Double Vision (TV film)
Enak
Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
Už neplač, má lásko (TV film)
1991 Ins Blaue (TV film)
Mörderische Entscheidung (TV film)
Pizza Colonia
1990 Muž uvnitř
1989 Après la guerre
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Der Boss aus dem Westen (TV film)
Wherever You Are...
1984 Is' was, Kanzler
1980 Panische Zeiten

TV seriály

1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)

Dokumentární

2018 199 Little Heroes: Miral from Palestine
2016 Na cestě do školy
2015 Domian - Interview mit dem Tod
2011 An einem Tag in Kunduz - Der tödliche Befehl (TV film)
2009 Günter Wallraff: Schwarz auf Weiss
2003 Tag 7 (TV seriál)
2001 Marlene Dietrich: Her Own Song
1996 Keine Zeit
1964 Marl - Porträt einer Stadt

Režijní filmografie

Filmy

1984 Is' was, Kanzler
1979 Der Idiot im Hintergrund (TV film)
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
1972 Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da (TV film)
1970 Flirt
1969 Harakiri Whoom (TV film)

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)
1986 Die Montagsfamilie (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)

Dokumentární

2012 Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da

TV pořady

1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Is' was, Kanzler
1979 Der Idiot im Hintergrund (TV film)
1964 Tre per una rapina

Dokumentární

2009 Günter Wallraff: Schwarz auf Weiss

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky