foto

Fabian Oscar Wien

  • nar. 16.5.1983 (36 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mandy will ans Meer (TV film)
2009 Bergab ist entspannter (studentský film)
Nur eine Nacht (studentský film)
Pretty Mama (TV film)
2008 Zúčtování (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Rok do svatby (TV film)
2004 Láska v myšlenkách
2003 Pan Lehmann
2002 Epsteinova noc
Na křídlech osudu (TV film)
Schulmädchen (TV film)
2001 Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Zwei in einem Boot
1997 Benny allein gegen alle (TV film)
1996 Lorenz v zemi lhářů
1994 Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)

TV seriály

2009 Deník doktorky (TV seriál)
Jupí, ještě větší zadek, ještě míň sexu (S02E03)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Naléhavě potřebuju šťastný konec (S01E08)
Ženy na lékařském plese (S01E06)
Doktor Kaan je k sežrání! (S01E05)
další epizody (6)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace