foto

Karl John

  • nar. 24.3.1905
    Kolín nad Rýnem, Německá říše
  • zem. 22.12.1977 (72 let)
    Gütersloh, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Mzda strachu
1974 Pusteblume
1973 Ein Abend mit O.E. Hasse (TV film)
1972 Das Klavier (TV film)
Land (TV film)
1970 Peenemünde (TV film)
1969 Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
1966 Hinter diesen Mauern (TV film)
1965 Neues vom Hexer
Oberst Wennerström (TV film)
1964 Herrn Walsers Raben (TV film)
Kriminalmuseum - Der Schlüssel (TV film)
Záhadný Hektor
1963 Detective Story (TV film)
Was soll werden, Harry? (TV film)
1962 Nejdelší den
So war Mama (TV film)
1961 Diesmal muß es Kaviar sein
Hermann und Dorothea (TV film)
Hoffnung ist ein Ding mit Federn (TV film)
Madame Sans-Gene
1960 An heiligen Wassern
Fabrik der Offiziere
Madame Sans-Gêne (TV film)
1959 Die gute Sieben (TV film)
Isobel (TV film)
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Leben in dieser und jener Zeit - Erich Kästner im Kabarett der letzten 30 Jahre (TV film)
Wie es euch gefällt (TV film)
1956 Schiff ohne Hafen (TV film)
1955 Das heilige Experiment (TV film)
Hotel Adlon
Urlaub auf Ehrenwort
Ďáblův generál
1954 Eskapade (TV film)
Jedem die Seine (divadelní záznam)
Jeden die Seine (TV film)
1953 The Man Between
Weg ohne Umkehr
1952 Le Banquet des fraudeurs
1951 Der Verlorene
1949 Die letzte Nacht
Liebe '47
1948 Unser Mittwochabend
1947 V oněch dnech
1943 Großstadtmelodie
1942 Andreas Schlüter
Zwei in einer großen Stadt
1941 Mein Leben für Irland
Stuky
U-Boote westwärts!
Ve stínu slávy
Über alles in der Welt
1940 Bal paré
Die unvollkommene Liebe
Fahrt ins Leben
Kora Terry
1939 Legion Condor
1937 Der Lachdoktor
Unternehmen Michael
1936 Weiße Sklaven
Wenn der Hahn kräht
1933 Kind, ich freu' mich auf Dein Kommen
1932 Der weiße Dämon

TV seriály

1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1962 Jedermannstraße 11 (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Dokumentární

1974 Sabine

Režijní filmografie

Filmy

1965 Die Heirat (TV film)
1964 Der Kreis (TV film)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace