foto

J.J. Murphy

  • nar. 7.5.1928
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 8.8.2014 (86 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Drákula: Neznámá legenda
2004 Mickybo a já
2002 Puckoon
1999 Andělin popel
1989 Verhexter Sommer, Ein (TV film)
1984 Cal

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
1989 A Fine Romance (TV seriál)

Dokumentární

1988 God's Frontiersmen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace