foto

Derek Lord

  • nar. Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sláva vítězům
1985 We'll Support You Evermore (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1983 Every Picture Tells a Story
1982 Anděl
1979 Outsider, The
The Hard Way (TV film)
1977 Un taxi mauve
1974 Confessions of a Window Cleaner
Okamžik vyzrazení

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
1992 Crime Story (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace