foto

Paul Kennedy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mlžení
2014 71
Porazit Socrata
2013 Made in Belfast
Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Skok
2010 Cup Cake
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Cherrybomb
Pět minut v nebi
2008 Štvanec IRA
2004 Omagh (TV film)

TV seriály

2018 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Prodigal Son (S02E01)
2016 The Fall (TV seriál)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
2013 Scúp (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Mrákotný sestup (S01E01)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
2012 6Degrees (TV seriál)
2009 Occupation (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Made in Belfast

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Made in Belfast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace