foto

Paul Kennedy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mlžení
2014 Porazit Socrata
71
2013 Made in Belfast
Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Skok
2010 Cup Cake
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Cherrybomb
Pět minut v nebi
2008 Štvanec IRA
2004 Omagh (TV film)

TV seriály

2016 The Fall (TV seriál)
His Troubled Thoughts (S03E02)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
What is in me Dark Illumine (S02E06)
The Perilous Edge of Battle (S02E05)
The Mind Is Its Own Place (S02E04)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
Scúp (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Dark Descent (S01E01)
2012 6Degrees (TV seriál)
2009 Occupation (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Made in Belfast

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Made in Belfast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace