foto

David Garlick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hatton Garden Job
2011 Screwed
1985 Better Class of Person, A (TV film)

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
1991 Pět dětí a to (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Baker Street Boys, The (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace