foto

Eddie Elks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
White Knight (E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
2013 Bible (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Hněv seveřanů (S01E02)
První sněm (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2006 Objevné plavby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace