foto

Christian Vit

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 In Nomine Satan
2010 Scusa ma ti voglio sposare
2006 Kajman
2001 Figli/Hijos

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Synové Harpyje (S05E04)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2007 Okouzlení IX (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
La squadra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace